Teakhout Serveerplank ‘Borrelplank van’ recht (49cm)

Deze serveerplank van Pure Teak Wood is een echte eye-catcher! Gebruik de serveerplank als snijplank of om hapjes en gerechten op te serveren.
Recht formaat: 49 cm (met handvat) x 20 cm, dikte 2 cm

Pure Teak Wood is een natuurproduct, afkomstig van teakbomen uit Java, welke onder ecologisch toezicht staan. Teakhout is zeer duurzaam en werkt bijna niet. Teakhout is van nature aan veranderingen onderhevig en na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Eventuele gaten in de plank behoren tot het natuurlijke karakter van de boomsoort.

Om haar mooie kleur en glans te behouden dient het teakhout regelmatig met een speciale onderhoudswax te worden behandeld. Voorkom langdurige blootstelling aan water en warmte. Het teakhout dient voor het eerste gebruik met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep te worden schoongemaakt. Teakhout is niet geschikt voor de vaatwasser.

Let op: Teakhout kan bij vochtig afnemen en/of het gebruik van onderhoudsproducten vlekken achterlaten op de ondergrond waarop het teakhout geplaatst wordt. Neem derhalve altijd voldoende droogtijd in acht en controleer het teakhout voor plaatsing op de ondergrond, zodat onverhoopte vlekvorming voorkomen wordt.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Inclusief:
– Alle producten in de winkelmand worden samen als één mooi cadeau met elkaar ingepakt en versierd*
*uitgezonderd verse bloemen.
36,95
Voer tekst in