fbpx

Klantenservice

Hallo ,
Hoe kan ik je helpen?

Er zitten voordelen aan Fruitzaam gifts. Zodra je je registreert, ontvang je automatisch een e-mail met 5 euro korting voor een product naar keuze. Daarnaast hebben we een spaarpunten programma. Als je iemand een glimlach bezorgt  met onze één van onze gifts, ontvang je van ons gouden punten omdat jij goud waard bent. Daarmee spaar je voor leuke kortingen. Fruitzaam gifts gaat altijd voor een goud resultaat, kwaliteit en service staat dan ook hoog in het vaandel.

Was dit nuttig?

Wij bieden een ideaal inkoop platform aan voor cadeaus en attenties voor elke gelegenheid. Wil je een relatiegeschenk met logo en leuke kaart versturen naar meerdere relaties of collega’s dan kan dat bij Fruitzaam gifts.
Onze enorme ervaring op de zakelijke markt zorgt voor een goud eindresultaat. Of het nou gaat om een leuke fruitactie of een gepersonaliseerd cadeau met bedrijfslogo, wij zorgen voor het beste en meest professionele resultaat.
Neem contact op met onze afdeling verkoop@fruitzaamgifts.nl of vraag een offerte aan.

Was dit nuttig?

Indien een cadeau is beschadigd of het voldoet niet aan de omschrijving dan hebben wij een 100% tevredenheidsgarantie. Stuur  klantenservice@fruitzaamgifts.nl binnen 24 uur na levering foto’s en een beschrijving van wat er niet goed is gegaan. Onze kwaliteitsmanager zal dit onderzoeken en ervoor zorgen dat uw klacht wordt opgepakt en netjes wordt afgehandeld.

Was dit nuttig?

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!