fbpx
Zorgzaam
Pakket zelf samenstellen
Duurzaam
vóór 23:59 volgende dag geleverd

Fruitmand laten bezorgen?

Biologisch fruitmand online bestellen?

Ben je op zoek naar een gezonde fruitmand? Dan is Fruitzaam de aanbieder waar je naar op zoek bent. We bieden je namelijk de mogelijkheid om voor een scherpe prijs een biologische fruitmand te bestellen. Ben je benieuwd hoe je een fruitmand kunt aanschaffen bij Fruitzaam? Op deze pagina lees je alle informatie. Lees daarom snel verder.

Online een losse fruitmand bestellen

Je kunt op verschillende manieren een fruitmand bestellen bij Fruitzaam. Wil je eenmalig een fruitmand bestellen voor bijvoorbeeld een collega die ziek is? Dan kun je een losse fruitmand bestellen in onze webshop om bijvoorbeeld beterschap te wensen. We bezorgen dan een rijk gevulde fruitmand vol met biologisch fruit. Daarnaast worden de fruitmanden geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Hier worden de fruitmanden op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Daarbij worden alle manden waar het fruit in gaat gemaakt van duurzame bamboe!

Bepaal zelf wanneer je het fruit ontvangt

Wanneer je wekelijks of tweewekelijks een fruitmand laat bezorgen, kun je zelf de gewenste dag aangeven voor de bezorging van het fruit. Alle bestellingen worden tussen 8:00 uur – 16:00 uur geleverd. Wij hanteren een speciale eco-route. Hierdoor stoten we veel minder Co2 uit tijdens onze werkzaamheden. Daarnaast kun je er zeker van zijn dat je enkel topkwaliteit fruit ontvangt. We kopen alleen klasse A fruit in, dit fruit wordt daarna twee keer gecontroleerd voordat we de fruitmand naar je verzenden. Mocht er onverhoopt een stuk fruit tussen zitten wat niet aan jouw eisen voldoet, dan komen we de fruitmand kosteloos vervangen!

Fruit bestellen speciaal voor jou!

Het is ook mogelijk speciale wensen aan ons door te geven. Hierbij kun je denken aan een fruitmand gevuld met enkel appels. Neem contact op met onze klantenservice en we bekijken samen de mogelijkheden.

100% kwaliteitsgarantie

Bij Fruitzaam weten we wat de beste kwaliteit is. We hebben immers al ruim 10 jaar ervaring in de AGF-sector. Fruit kent voor ons geen geheimen meer, hierdoor weten we wat de beste en gezondste seizoensproducten zijn. Daarnaast doen we er alles aan om een fruitmand te vullen met enkel biologisch fruit. We zijn dan ook bio-gecertificeerd. Je kunt er bij Fruitzaam dus zeker van zijn dat het fruit op een duurzame manier wordt aangeboden en dat wij enkel eerlijke en biologische producten aan een fruitmand toevoegen.