Fruitmand bezorgen of bestellen

Ben je op zoek naar een gezonde fruitmand? Dan is Fruitzaam Gifts de aanbieder waar je naar op zoek bent. We bieden je namelijk de mogelijkheid om voor een scherpe prijs een fruitmand te laten bezorgen door heel Nederland. Eenvoudig en snel een fruitmand bezorgen in o.a. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ben je benieuwd hoe je een fruitmand kan laten bezorgen via Fruitzaam Gifts? Op deze pagina lees je alle informatie.

Fruitmand bezorgen

Je kunt op verschillende manieren een fruitmand bezorgen bij Fruitzaam Gifts. Wil je eenmalig een fruitmand bezorgen voor bijvoorbeeld een collega die ziek is? Dan kun je een losse fruitmand bestellen in onze webshop om bijvoorbeeld beterschap te wensen. We bezorgen dan een rijk gevulde fruitmand vol met heerlijk vers fruit. Daarnaast worden de fruitmanden geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Hier worden de fruitmanden op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Daarbij worden alle manden waar het fruit in gaat gemaakt van duurzame bamboe!

Fruitmand bestellen

Wanneer je een fruitmand besteld, kun je zelf de gewenste dag aangeven voor de bezorging van het fruit. Alle bestellingen worden tussen 8:00 uur – 21:00 uur geleverd. Daarnaast kun je er zeker van zijn dat je enkel topkwaliteit fruit ontvangt. We kopen alleen klasse A fruit in, dit fruit wordt daarna twee keer gecontroleerd voordat we de fruitmand naar je verzenden.

Fruit bestellen speciaal voor jou!

Het is ook mogelijk speciale wensen aan ons door te geven. Zo kun je een heerlijke fruitmand online bestellen, volledig afgestemd op jouw aanvraag. Hierbij kun je denken aan een fruitmand gevuld met enkel appels of een combinatie van bepaalde stuks fruit. Neem contact op met onze klantenservice en we zullen samen bekijken wat jouw mogelijkheden zijn!

100% kwaliteitsgarantie

Bij Fruitzaam Gifts weten we wat de beste kwaliteit is. We hebben immers al ruim 10 jaar ervaring in de AGF-sector. Fruit kent voor ons geen geheimen meer, hierdoor weten we wat de beste en gezondste seizoensproducten zijn. Bij Fruitzaam Gifts kun je er vanuit gaan dat het fruit op een duurzame manier wordt aangeboden en dat wij enkel eerlijke producten aan een fruitmand toevoegen.

fruitmand laten bezorgen
De waardering van www.fruitzaamgifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 4508 reviews.