fbpx
Zorgzaam
Pakket zelf samenstellen
Duurzaam
vóór 23:59 volgende dag geleverd

Bestel geschenk

Bestel een fruitgeschenk van Fruitzaam

Wanneer je jezelf, je collega’s of een ander graag eens extra goed wilt verwennen is een van onze luxe fruitmanden de perfecte keuze. Een rijkelijk gevulde mand met vers fruit en andere lekkernijen, daar zegt toch niemand nee tegen? Wij bezorgen het mandje graag voor je, dus ook daar heb je geen omkijken naar. We vertellen je dan graag meer over onze goed gevulde, luxe fruitmand, dus lees vooral verder.

Fruitgeschenken

onze biologische fruitgeschenken zijn  een groot succes! Verras je collega of relatie met een mooie houten kistje of bamboeschaal gevuld met heerlijk biologisch fruit. Ideaal als beterschapsbox of als geschenk/bedankje voor iemand thuis of op het werk. Geef zelf aan wat voor een thema het geschenk heeft zoals: Beterschap, geboorte jongen/meisje of gewoon bedankt.

 

  • Het geschenk kan met een leuke gadget worden aangevuld om de ontvanger nog meer te verrassen en blij te maken.
  • 85% van de geschenken bezorgen we met eigen chauffeurs, hier verrekenen we slechts 6,95 per bestelling voor. Wat buiten de regio of levertijden valt zullen wij met PostNL versturen.
  • Het kistje is geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Naast dat het heerlijk en gezond is ben je met het versturen dus ook nog eens sociaal maatschappelijk betrokken (MVO), oftewel win-win!

De inhoud van onze luxe fruitmanden

In onze luxe fruitmanden vindt u uiteraard een heleboel verse stukken fruit die heerlijk smaken. Daar voegen we dan vaak nog notenreepjes of bio sapjes en een fruitschiller aan toe, zodat er een gezonde verzameling lekkernijen ontstaat waar u gemakkelijk mee uit de voeten kunt. De fruitschiller zorgt er namelijk voor dat u of de ontvanger van de mand binnen no-time een lekker stukje fruit heeft geschild! Het aanbod kan verder wel per mand verschillen, dus bekijk daarvoor de specifieke beschrijvingen op de productpagina’s om de luxe fruitmand te kiezen die het beste bij uw wensen past.

Voedzaam

De gezondheidsvoordelen van fruit zijn al langere tijd bekend. Zo geeft het voedingscentrum al jarenlang aan de we twee stuks fruit per dag moeten eten. Na een paar lange zeetochten met scheurbuikproblemen kenden ook de vroegere zeevaarders het belang van voldoende vitamine C en bovendien leveren verse stukken fruit vaak ook een flinke energie boost op. De luxe fruitmand van Fruitzaam is een voedzame verzameling fruit, zeker omdat de inhoud varieert en zodoende verschillende gezonde vitamines en mineralen bevat.

Duurzaam

Waar fruit gezond is voor de mens, moet de mens rekening houden met hetgeen gezond is voor het milieu. Duurzaam en gezond zijn gaat dan ook hand in hand. Daarom zijn al onze voedzame producten 100% biologisch en, waar dat niet mogelijk is, op zijn minst lokaal of fair trade ingekocht. Bovendien is het verpakkingsmateriaal dat we inzetten volledig biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat zelfs wanneer het niet meekan met het GFT afval, er alsnog 95% minder CO2 wordt uitgestoten bij de verbranding van het materiaal!

Personaliseren als cadeautje

Wanneer je de fruitmand cadeau geeft is het natuurlijk leuk om deze extra te personaliseren. Dat is dan ook zeker mogelijk. We gebruiken houtwol om de mand te decoreren en geven u de mogelijkheid om een kaartje te schrijven dat wij dan voor u toevoegen. De luxe fruitmand kan vervolgens worden gepersonaliseerd met een thema, zoals een geboorte, bedankje of beterschapswens. Zo maakt u van het fruitgeschenk gemakkelijk een extra bijzonder gift waar de ontvanger ongetwijfeld blij mee zal zijn.