Bestel geschenk

Bestel een fruitgeschenk van Fruitzaam Gifts

Wanneer je jezelf, je collega’s of een ander graag eens extra goed wilt verwennen is een van onze luxe fruitmanden de perfecte keuze. Een rijkelijk gevulde mand met vers fruit en andere lekkernijen, daar zegt toch niemand nee tegen? Wij bezorgen het mandje graag voor je, dus ook daar heb je geen omkijken naar.

Fruitgeschenken

Onze fruitgeschenken zijn  een groot succes! Verras je collega of relatie met een mooie houten kistje of bamboeschaal gevuld met heerlijk (duurzaam) fruit. Ideaal als beterschapsbox of als geschenk/bedankje voor iemand thuis of op het werk. Geef zelf aan wat voor een thema het geschenk heeft zoals: Beterschap, geboorte jongen/meisje of gewoon bedankt.

 

    • Het geschenk kan met een leuke gadget worden aangevuld om de ontvanger nog meer te verrassen en blij te maken.

 

 

 

    • 85% van de geschenken bezorgen we met eigen chauffeurs, hier verrekenen we slechts 6,95 per bestelling voor. Wat buiten de regio of levertijden valt zullen wij met PostNL versturen.

 

 

 

    • Het kistje is geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Naast dat het heerlijk en gezond is ben je met het versturen dus ook nog eens sociaal maatschappelijk betrokken (MVO), oftewel win-win!
grote kist exotisch fruit

De inhoud van onze luxe fruitgeschenken

In onze luxe fruitmanden vindt u uiteraard een heleboel verse stukken fruit die heerlijk smaken. Daar voegen we dan vaak nog notenreepjes of bio sapjes en een fruitschiller aan toe, zodat er een gezonde verzameling lekkernijen ontstaat waar u gemakkelijk mee uit de voeten kunt. De fruitschiller zorgt er namelijk voor dat u of de ontvanger van de mand binnen no-time een lekker stukje fruit heeft geschild! Het aanbod kan verder wel per mand verschillen, dus bekijk daarvoor de specifieke beschrijvingen op de productpagina’s om de luxe fruitmand te kiezen die het beste bij uw wensen past.

Personaliseren als cadeautje

Wanneer je de fruitmand cadeau geeft is het natuurlijk leuk om deze extra te personaliseren. Dat is dan ook zeker mogelijk. We gebruiken houtwol om de mand te decoreren en geven u de mogelijkheid om een kaartje te schrijven dat wij dan voor u toevoegen. De luxe fruitmand kan vervolgens worden gepersonaliseerd met een thema, zoals een geboorte, bedankje of beterschapswens. Zo maakt u van het fruitgeschenk gemakkelijk een extra bijzonder gift waar de ontvanger ongetwijfeld blij mee zal zijn.

Voedzaam

De gezondheidsvoordelen van fruit zijn al langere tijd bekend. Zo geeft het voedingscentrum al jarenlang aan de we twee stuks fruit per dag moeten eten. Na een paar lange zeetochten met scheurbuikproblemen kenden ook de vroegere zeevaarders het belang van voldoende vitamine C en bovendien leveren verse stukken fruit vaak ook een flinke energie boost op. De luxe fruitmand van Fruitzaam Gifts is een voedzame verzameling fruit, zeker omdat de inhoud varieert en zodoende verschillende gezonde vitamines en mineralen bevat.

5. Schaal met fruit-800x800

De waardering van www.fruitzaamgifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 228 reviews.