Bestel een fruitgeschenk

Bestel een fruitgeschenk van Fruitzaam Gifts

Wanneer je jezelf, je collega’s of een ander graag eens extra goed wilt verwennen is een van onze luxe fruitmanden de perfecte keuze. Een rijkelijk gevulde mand met vers fruit en andere lekkernijen, daar zegt toch niemand nee tegen? Het mandje kan je gewoon bij iemand thuis laten bezorgen, dus ook daar heb je geen omkijken naar.

Fruitgeschenken

Onze fruitgeschenken zijn  een groot succes! Verras je collega of relatie met een mooie houten kistje of bamboeschaal gevuld met heerlijk fruit. Ideaal als beterschapsbox of als geschenk/bedankje voor iemand thuis of op het werk. Geef zelf aan wat voor een thema het geschenk heeft zoals: Beterschap, geboorte jongen/meisje of gewoon bedankt.

  • Het geschenk kan met een sapje, thee of chocolade worden aangevuld om de ontvanger nog meer te verrassen en blij te maken.
  • Het kistje is geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Naast dat het heerlijk en gezond is ben je met het versturen dus ook nog eens sociaal maatschappelijk betrokken (MVO), oftewel win-win!

De inhoud van onze luxe fruitgeschenken

In onze luxe fruitmanden vindt je uiteraard een heleboel verse stukken fruit die heerlijk smaken. Het aanbod kan verder wel per mand verschillen, dus bekijk daarvoor de specifieke beschrijvingen op de productpagina’s om de luxe fruitmand te kiezen die het beste bij uw wensen past. Je kunt kiezen uit een doosje, kistje, bamboe schaal of een grote kist. Deze kunnen gevuld worden met handfruit of een mix van handfruit en exotisch fruit. Wil je nog iets lekkers toevoegen? Ook dat kan! Kies uit sap, thee, noten of chocolade om het geschenk compleet te maken!

Personaliseren als cadeautje

Wanneer je de fruitmand cadeau geeft is het natuurlijk leuk om deze extra te personaliseren. Dat is dan ook zeker mogelijk. We gebruiken houtwol om de mand te decoreren en geven u de mogelijkheid om een kaartje te kiezen met een persoonlijke tekst dat wij dan voor u toevoegen. De luxe fruitmand kan vervolgens worden gepersonaliseerd met een thema, zoals een geboorte, bedankje of beterschapswens. Zo maakt u van het fruitgeschenk gemakkelijk een extra bijzonder gift waar de ontvanger ongetwijfeld blij mee zal zijn.

Voedzaam

De gezondheidsvoordelen van fruit zijn al langere tijd bekend. Zo geeft het voedingscentrum al jarenlang aan de we twee stuks fruit per dag moeten eten. Na een paar lange zeetochten met scheurbuikproblemen kenden ook de vroegere zeevaarders het belang van voldoende vitamine C en bovendien leveren verse stukken fruit vaak ook een flinke energie boost op. De luxe fruitmand van Fruitzaam Gifts is een voedzame verzameling fruit, zeker omdat de inhoud varieert en zodoende verschillende gezonde vitamines en mineralen bevat.

fruitgeschenk
De waardering van www.fruitzaamgifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 3256 reviews.