fbpx
Zorgzaam
Pakket zelf samenstellen
Duurzaam
vóór 23:59 volgende dag geleverd

Fruit bestellen

Fruit online bestellen?

Wil je online fruit bestellen? Of wil je een fruitmand geven aan een zieke collega? Dan ben je bij Fruitzaam aan het juiste adres. Bij Fruitzaam kun je biologisch fruit bestellen op verschillende manieren. Daarbij is al het fruit dat wij leveren 100% biologisch. Op deze pagina geven we je meer informatie over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van duurzaam fruit van Fruitzaam. Lees daarom snel verder.

Biologisch fruit bestellen

Wil je eenmalig biologische fruit bestellen bij Fruitzaam? Ook dit is mogelijk! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de juiste fruitmand te bestellen op onze website. Je kunt kiezen uit verschillende varianten! Wil jij iemand die ziek is of bijvoorbeeld je collega verrassen met een fruitkist? Bestel dan een fruitkistje op onze website. Wil jij liever een rijk gevulde schaal met duurzaam fruit? Ook dan vind je deze bij Fruitzaam. Uiteraard is al het fruit dat je bij ons besteld 100% biologisch. Biologisch fruit bestel je online op Fruitzaam?

Probeer een voedzame notenbar!

Ben je niet op zoek naar fruit, maar wel naar iets gezonds? Ook dan kun je dit bestellen bij Fruitzaam. In ons assortiment vind je ook gezonde notenrepen. Deze notenrepen zijn in verschillende varianten te bestellen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een gezonde peanutbar of een cranberry almond bar. Je kunt de notenbars per doos bestellen. Een doos bevat minimaal 40 notenbars. Liever eerst onze producten proberen? Bestel dan een gratis proefbox! Je maakt dan vrijblijvend kennis met al onze producten.

Advies nodig?

Heb je een vraag over fruit dat je kunt bestellen bij Fruitzaam? Stel deze dan aan onze klantenservice. Via onze website kom je eenvoudig met ons in contact. Hier kun je uiteraard ook terecht voor advies over de hoeveelheid fruit die je kunt laten bezorgen. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina. Hier hebben we veel vragen alvast voor je beantwoord!