Kerstpakket ‘Christmas Magic’

op aanvraag

Uitverkocht

Vraag hier de offerte aan.
Ontdek dit luxe geschenkpakket met heerlijke delicatessen speciaal voor jou samengesteld! De feestelijke cadeaudoos is gevuld met de volgende producten:

– Elegante bamboe serveerplank met metalen handvaten, perfect voor een avond borrelen met vrienden of familie. Je kan er allerlei hapjes op serveren en de 2 kleine bakjes die je erbij krijgt zijn ideaal voor sausjes of olijven. De serveerplank heeft een afmeting van 57x16x18,15cm en de 2 kleine bakjes hebben een afmeting van 6x6x3cm.
– Spaanse dipstokjes, bereid met extra vergine olijfolie. Het ideale dipstokje voor op je tapasplankje. Klein, handig, smaakvol en gemaakt met heerlijke extra vergine olijfolie. Boordevol Spaanse smaak en liefde!
– Knapperige toast met tomaat. De Bruschetta is een natuurlijk product en bereid met hoogwaardige grondstoffen op basis van eeuwenoude recepten.
– Chips met zeezout. Enkel bereid met aardappel, zonnebloemolie en zeezout.
– Vanille fudge (170 gr)
– Heerlijk gekruide noten melange (135 gr)
– Exclusieve Kerstfiguurtjes chocolade gemaakt van de beste cacaobonen van het merk Coco & Sebas.
– Christmas Cracker, een verrassende mooie knalbonbons gevuld met snoepjes (40 gr)

 

Al onze producten kunnen al via het offerteformulier besteld/aangevraagd worden. Vanaf 1 november zijn de producten ook via onze webshop te bestellen. De producten kunnen vanaf eind november bezorgd worden.