fbpx

Hoe retourneer ik een product?

Op onze niet-gepersonaliseerde producten is het herroepingsrecht van toepassing zoals omschreven in de Richtlijn Consumentenrechten.

 

    • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

 

 

    • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

 

 

 

    • Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons, de ondernemer, geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@fruitzaamgifts.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en staat retour ontvangen is. Gepersonaliseerde producten en producten waarvan binnen de bedenktermijn de (vers of zweef)garantie vervalt of houdbaarheidsdatum eindigt (zoals bloemen, taarten, fruitmanden, ballonnen en bonbons) zijn uitgezonderd van herroepingsrecht. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor verdere informatie.

 

Onze gegevens
Schaapherderweg 17n
2988 CK Ridderkerk
Nederland
KVK-nummer: 66360935
Btw-nummer: NL856512679B01