De voordelen van Fruitzaam Gifts

Met het geven van een cadeau laat je weten dat je aan iemand denkt. Of je nu iemand beterschap wilt wensen, wilt verrassen op zijn of haar verjaardag of iemand wilt bedanken, bij Fruitzaam Gifts vind je de leukste cadeaus voor elk geefmoment!

Waarom Fruitzaam Gifts?

Stel zelf een cadeaubox of ballonnen tros samen

Bij Fruitzaam Gifts heb je de mogelijkheid om helemaal zelf een cadeaubox of ballonnen tros samen te stellen. Kies zelf de doos waarin jouw cadeau ingepakt moet worden en bepaal zelf met welke producten de doos gevuld moet worden. Ook bij de ballonnen tros heb je de volledige vrijheid om te bepalen welke drie ballonnen je in de tros wilt hebben. Zo geef je altijd een cadeau wat perfect aansluit bij het geefmoment en de ontvanger!

Personaliseerbare cadeaus

Hoe leuk is het om een cadeau te voorzien van een personal touch? Laat bijvoorbeeld de naam van de ontvanger graveren op een serveerplank, bedruk een mok met een persoonlijke tekst of verras de kersverse ouders door de naam van het kleine wondertje op een slabbetje te laten borduren. Heb je moeite met het vinden van de juiste woorden? Maak dan een fotokaart of bedruk een mok met de leukste foto van jullie samen! Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit de vrije loop!

Duurzaamheid

Bij Fruitzaam Gifts staat duurzaamheid hoog in het vaandel, veel van onze cadeaus zijn dan ook duurzaam. Denk hierbij aan cadeaus gemaakt van gerecyclde materialen of met het FSC-keurmerk. Natuurlijk blijven er bij Fruitzaam Gifts ook etensresten over, zoals fruit wat over de datum is. Deze organische materialen worden met behulp van biomassavergistingsinstallatie verwerkt tot groene stroom en warmte. De duurzame producten zijn te herkennen aan het blaadje rechtsboven het product 🍃.

Verder werkt Fruitzaam Gifts enkel samen met lokale partners. Onze houten kistjes worden bijvoorbeeld gemaakt op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Wij zijn dan ook Gold Partner van 50|50, een onderdeel van het Leger des Heils Welzijn en Gezondheidszorg. Deze erkenning is slechts voor 3 bedrijven in heel Nederland weggelegd.

Uiteraard zijn ook onze verpakkingsmaterialen duurzaam en maken we zoveel mogelijk gebruik van CO²-neutrale verzending.

Gratis ingepakt als één cadeau

Zijn jouw inpakkunsten niet zo goed? Geen probleem, bij Fruitzaam Gifts pakken wij jouw cadeau gratis in zodat het een echt geschenk is. Ook als je meerdere losse producten bij ons besteld pakken wij het in als één cadeau. Hierdoor is het ook mogelijk om een ballon met een ander product als één cadeau bij de ontvanger te laten bezorgen. Alleen de boektten worden niet samen met een cadeau geleverd, omdat deze worden geleverd door lokale duurzame bloemisten. Wel worden het boeket en het cadeau op dezelfde dag geleverd.

De waardering van www.fruitzaamgifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 3298 reviews.