Bloemen laten bezorgen in Amsterdam

Bloemen laten bezorgen Amsterdam

Wil je iemand een bloemetje sturen die in Amsterdam woont? Dat kan bij Fruitzaam Gifts! Misschien woon je zelf ver weg of heb je geen tijd om bij diegene langs te gaan. Dan is het bestellen en laten bezorgen van een boeket bloemen echt ideaal. Naast Amsterdam bezorgen wij ook bloemen in de rest van Nederland. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder!  

Bloemen laten bezorgen door Fruitzaam Gifts  

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het laten bezorgen van bloemen. Zo hoef je zelf niet naar een bloemist en de bloemen te brengen bij te ontvanger. Dit is vooral handig als je niet dicht bij elkaar in de buurt woont. Ook is het leuk om de ontvanger de verrassen met een boeket die ineens bij hen thuis bezorgd wordt, zonder dat ze ook maar een klein vermoeden hebben. Bij het bestellen van de bloemen kun je er voor kiezen om een kaartje mee te sturen, zodat de ontvanger weet dat de bloemen van jou komen. Wil je het liever als een verrassing laten? Het is ook mogelijk om het boeket zonder kaart te verzenden. Bij het ontvangen van het boeket zal de ontvanger ongetwijfeld erg verrast en blij zijn! Twijfel je of de bloemen wel mooi aankomen? Al onze boeketten worden vervoerd in water en stevig ingepakt, waardoor deze niet zullen verleppen of beschadigen. Zo garanderen we jou een mooie bos bloemen waar de ontvanger nog minimaal een week van kan genieten na ontvangst. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van waar je de bloemen neerzet. Dit brengt ons gelijk bij het volgende punt!  

 

 

bloemen laten bezorgen Amsterdam

Hoe houd je de bloemen lang mooi?  

Er zijn een aantal factoren die de levensduur van een bloemenboeket kunnen beïnvloeden.  Om zo lang mogelijk van de bloemen te kunnen genieten, raden we je aan om het boeket niet in de zon of op de tocht te zetten. Ververs hierna ook het liefst om de dag het water en plaats het boeket in een schoongemaakte vaas.  

Bezorgen op elk gewenst moment  

Bij Fruitzaam Gifts kun je het boeket bloemen laten bezorgen op elk gewenst moment op een locatie naar keuze. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum, als de bloemen op een speciale datum en locatie bezorgd moeten worden. Zo weet je zeker dat de bloemen op de aangegeven dag bezorgd worden en niet een dag te vroeg of te laat. Tijdens het bestellen kun je de datum selecteren. Doorgaans worden de bloemen de eerstvolgende werkdag al bezorgd. Bestel je de bloemen in het weekend? Dan wordt het boeket op maandag geleverd.  

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!  

Heb je vragen over het laten bezorgen van bloemen in Amsterdam? Dan kun je altijd bij ons terecht! Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Wij zijn te bereiken via telefoon en e-mail. Ook hebben wij op de website veelgestelde vragen staan. Wellicht vind je hier al het antwoord op jouw vraag.  

De waardering van www.fruitzaamgifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 2926 reviews.