fbpx

Biologische fruitmand

Biologische fruitmand

Ben je op zoek naar een biologische fruitmand gevuld met het lekkerste fruit van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Fruitzaam Gifts aan het juiste adres! Bij ons kun je een biologische fruitmand bestellen en laten bezorgen tegen een scherpe prijs. Ben je benieuwd hoe je een biologische fruitmand naar iemand kunt sturen? Op deze pagina lees je alle informatie. 

Biologisch fruit van Fruitzaam Gifts

De populariteit van biologisch eten blijft in Nederland steeds maar groeien. Een paar jaar geleden zagen we nauwelijks biologische producten in de winkels liggen en nu is er in elke stad wel een bio winkel te vinden. We worden ons steeds bewuster van voeding en het proces wat daar aan vooraf gaat. Daarom is biologisch eten hip én verantwoord, zeker als het gaat om groente en fruit. Ook wij bij Fruitzaam Gifts zijn ons hier bewust van. Om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu, werken wij enkel samen met lokale partners en gebruiken we duurzame producten en verpakkingsmaterialen. We zijn bio-gecertificeerd en ons fruit wordt alleen geteeld volgens de biologische richtlijnen. Hiermee garanderen wij je het beste biologische fruit van een hoge kwaliteit!  

grote kist exotisch fruit

Waarom biologisch fruit

Het eten van biologisch fruit heeft meerdere voordelen ten opzichte van normaal fruit. Deze voordelen zitten vooral in het productie en bewerkingsproces van het fruit. Bij de productie van biologische voeding, wordt het milieu zo min mogelijk belast. Bij de productie van niet-biologische voeding, worden er vaak chemische middelen gebruikt om ervoor te zorgen dat insecten en andere beestjes wegblijven van het voedsel. Het nadeel is alleen dat deze restanten dus ook achterblijven op het fruit. Zo is het bij regulier fruit namelijk erg ongezond om de schil op te eten, omdat hier de meeste chemische middelen nog in zitten die je er met wassen niet vanaf krijgt. Zit is zonde aangezien fruit, en zéker de schil, boordevol gezonde vitaminen, mineralen en vezels hoort te zitten. Daarom is fruit zonder alle toegevoegde bestrijdingsmiddelen aanmerkelijk gezonder! Hiernaast zijn de chemische middelen erg slecht voor het milieu, de planten én dieren die hierin leven. Het eten van biologisch fruit draagt daarom dus ook bij aan een beter milieu.   

Biologische fruitmand bestellen  

Ben jij op zoek naar biologisch fruit? Wanneer je geen biologische winkel in de buurt hebt zitten en je koopt liever geen fruit bij de supermarkt, is het online bestellen van biologisch fruit een ideale optie. Een biologische fruitmand bestellen kan heel gemakkelijk bij Fruitzaam Gifts! Ook kun je een biologische fruitmand sturen voor elk soort gelegenheid. Wil je iemand beterschap of sterkte wensen, feliciteren met een verjaardag of juist bedanken? Met een biologische fruitmand van Fruitzaam tover je een lach op hun gezicht. De fruitmand is een échte vitaminebom en bestaat uit een bamboe schaal of kistje vol vers seizoensfruit, waaronder appels, bananen, kiwi’s, mandarijnen, nectarines, peren en druiven. 

Klein kistje met fruit

Onze biologische fruitmanden  

Bij Fruitzaam Gifts kun je kiezen uit diverse soorten biologische fruitmanden, waaronder:  

 

Luxe kistje biologisch fruit  

Dit houten kistje bestaat uit minimaal 15 stuks vers fruit, inclusief kiwilepel. Het kistje wordt gemaakt op de sociale werkplaats van het Leger des Heils en maakt deze fruitbox een duurzaam geschenk. 
 

Luxe biologische fruitmand
Deze fruitmand bestaat uit minimaal 20 stuks heerlijk vers biologisch fruit met een kiwilepel. De duurzame bamboeschaal met het fruit wordt mooi ingepakt en versierd, zodat het een echt geschenk is. 
 

Luxe grote kist biologisch fruit 
Deze prachtige kist bevat 25 stuks heerlijk vers fruit en een kiwilepel. Deze kist is ideaal om te geven als geschenk en staat erg leuk op tafel met al het kleurrijke fruit erin. Ook deze kist wordt gemaakt op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. 
 

Heerlijk doosje biologisch fruit  

Voor de kleinere fruitgeschenken, bieden wij ook een heerlijk doosje met vers biologisch fruit. Dit leuke doosje bestaat uit 12 stuks fruit en een kiwilepel. Het kartonnen doosje kun je dichtmaken en makkelijk vervoeren, ideaal om te geven als geschenk!  

Biologische fruitmand zelf samenstellen  

Heb je speciale wensen? Bij Fruitzaam Gifts laat je heel gemakkelijk een biologische fruitmand bezorgen, die je geheel zelf kunt samenstelen! Zo kun je de lekkerste soorten vers seizoensfruit toevoegen. Ga bijvoorbeeld in de zomer voor een biologische fruitmand met heerlijke nectarines en sinaasappelen en kies in de winter voor een biologische fruitmand met appels, kiwi’s en bananen. Daarbij kun je ook leuke extra’s of een speciale boodschap toevoegen. Een origineel cadeau dat ook nog eens hartstikke duurzaam en voedzaam is.    

 

Vragen? Neem contact met ons op!  

 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen en laten bezorgen van een biologische fruitmand of heb je overige vragen? Onze klantenservice staat graag voor je klaar. Stuur ons een mailtje óf neem telefonisch contact met ons op en wij zullen proberen om je zo goed mogelijk verder te helpen.  

grote kist exotisch fruit