fbpx

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

 1. Een ondertekend “offerte formulier” wordt beschouwd als bindende overeenkomst.
 2. De overeenkomst is per maand vrij opzegbaar. Wanneer u geen gebruik meer wenst te maken van onze service lopen de leveringen van het moment van opzegging tot het einde van de kalendermaand door. Opzeggen dient via email te gebeuren op administratie@fruitzaamgifts.nl 3. Wij factureren maandelijks achteraf, aan het eind van elke maand. Om eenvoudig een bedrag per week om te rekenen naar een bedrag per maand gebruiken wij de volgende formule:
 3. Mocht u een keer meer of minder willen bestellen, kunt u ons dan tot 48 uur (2 werkdagen) voor de leverdatum e-mailen op: administratie@fruitzaamgifts.nl? Wijzigingen worden verrekend in de eerstvolgende maandfactuur.
 4. Om papierverbruik te minimaliseren worden onze facturen per e-mail gestuurd. De factuur dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst te worden betaald. Automatische incasso behoort ook tot de mogelijkheden.
 5. De displays, kisten en schalen blijven eigendom van Fruitzaam B.V. In geval van beschadiging of verlies wordt €15,- per kist of schaal in rekening gebracht. Voor de displays geldt in geval van beschadiging of verlies €55,- per display.
 6. De samenstelling van het fruit kan wekelijks verschillen. Onze experts kijken wekelijks naar de beste producten en naar het betreffende seizoen. Wij streven altijd naar ‘100% duurzaam’. Indien dit door overmacht niet mogelijk is garanderen wij minimaal fair trade- en/of streekproducten.
 7. Wij leveren, tenzij specifiek overeengekomen, niet op zondagen en nationale feestdagen.
 8. Fruitzaam behoudt zich het recht om de prijs te verhogen. In geval van een prijsverhoging stelt Fruitzaam u hier tijdig van op de hoogte. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen, correcties en typefouten voorbehouden.
 9. Bij de bezorging leveren wij een pakbon voor het ontvangst en samenstelling van de levering. Mocht er tijdens transport beschadiging of vermissing optreden, dan draagt Fruitzaam B.V. zorg voor 100% fruitzaam garantie, mits u dit na ontvangst van het product binnen 24 uur na levering heeft gemeld per e-mail: logistiek@fruitzaamgifts.nl.
 10. Al onze producten zijn versproducten. Onder normale omstandigheden (omgevingstemperatuur tussen 15-20 graden Celsius) garanderen wij 3 dagen vers en eetrijp fruit. Mocht de temperatuur op uw locatie hoger of lager zijn, kan dit de kwaliteit van het fruit beïnvloeden.
 11. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

 

De waardering van www.fruitzaamgifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 485 reviews.